Ses Salines
L’Ajuntament de Ses Salines entrega els certificats als alumnes dels cursos de reanimació amb desfibril•lador
L’objectiu és que tota la plantilla de Policia Local, de docents i treballadors públics del municipi facin el curs per saber actuar en cas d’emergència.
ajuntamentsessalines 21/09/2018 - 15:09:08

L’Ajuntament de Ses Salines entrega els certificats als alumnes dels cursos de reanimació amb desfibril•lador

L’objectiu és que tota la plantilla de Policia Local, de docents i treballadors públics del municipi facin el curs per saber actuar en cas d’emergència.

Ses Salines és un municipi cardioprotegit adherit a la Cadena de Supervivència i compta amb desfibril•ladors a tots els edificis públics, a més d’equips de reanimació amb oxigen a llocs estratègics.


L’Ajuntament de Ses Salines ha fet entrega dels diplomes acreditatius al personal públic que ha assistit als cursos de reanimació amb desfibril•lador. De moment s’han efectuat dos cursos amb capacitat per a 8 alumnes cada un i l’objectiu és fer els cursos necessaris per a que tota la plantilla de Policia Local, personal docent i treballadors públics aprenguin les tècniques de reanimació en cas d’emergència.

Així ho ha constatat el batle de ses Saliners, Bernat Roig a l’acte d’entrega dels diplomes, “volem que tots els treballadors públics puguin reaccionar ràpidament i salvar vides en determinades situacions d’emergència”.

El batle ha recordat que l’Ajuntament va adquirir aquest estiu 8 nous desfibril•ladors i dos equips de reanimació d’oxigen que se sumaren als ja existents. Aquesta iniciativa va convertir les localitats de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi en un municipi cardioprotegit adherit a la Cadena de Supervivència.

Així, tots els edificis públics del municipi compten amb un desfibril•lador; a més dels equips de reanimació que hi ha a l’Ajuntament, Centre Cívic, Escola de ses Salines, Escola de la Colònia i escoleta, ca Ses Monges, Centre de Dia, camp de futbol de ses Salines, Poliesportiu de la Colònia de Sant Jordi i les Escoles Velles.

La flota de Policia Local també comptarà amb un desfibril•lador, i dos equips de reanimació d'oxigen per actuacions primeres en els llocs en que es produeixin accidents o sinistres. “Són actuacions primeres que poden ser de cabdal importància per a salvar la vida d’una persona fins que arriben els serveis sanitaris. Consideram que és primordial donar seguretat a la ciutadania, per això invertim a consciència en prevenció per garantir la qualitat de vida de tots els residents i visitants”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Socials, Antònia Garcías, ha comentat que “ens enorgullim de ser un dels primers municipis de Mallorca en estar completament adherits a la Cadena de Supervivència. Amb aquesta actuació demostram que la salut i el benestar de les persones, és una prioritat per a nosaltres”.

 

Reciente
Visto
Comentado