Vilafranca de Bonany
SETMANA DEL LLIBRE 2019 A VILAFRANCA
DEL 23 AL 30 D'ABRIL.
ajvilafrancadebonany.net 17/04/2019 - 07:27:54

PROGRAMA SETMANA DEL LLIBRE. VILAFRANCA DE BONANY, DEL 23 AL 30 D'ABRIL. MERCAT DEL LLIBRE, DIUMENGE 28 D'ABRIL.

SETMANA DEL LLIBRE 2019 A VILAFRANCA.

Activitats del 23 al 30 d'abril.

Dia 23 d’abril, Sant Jordi, dia Mundial del LLibre.

Diumenge 28 d'abril, Mercat del LLibre, a la Plaça Tomeu Penya.Vilafranca se suma, un any més, a la celebració del Dia Mundial del Llibre. El calendari atípic d’enguany – amb les festes de Pascua tant avançades - ens depara un dia de Sant Jordi i una Setmana del Llibre un tant especial. Amb tot, el fet que, en aquest cas, a Vilafranca, el 23 d’abril coincideix de ple amb un dels actes tradicionals després de Pasqua, com és el dia de la Berena a Bonany, no lleva protagonisme a la celebració. En aquest sentit, l’Ajuntament de Vilafranca, amb col-laboració amb altres entitats i agents socials i culturals, torna a presentar un programa farcit d’activitats, del 23 al 30 d’abril, en què el llibre i el món de la lectura en seran els eixos bàsics.

Teatre, presentacions de llibres, activitats de contacontes, tallers de manualitats, tertúlies del club de lectura, actes culturals, gastrolectures, … són part d’aquest programa que tendrà el seu punt més àlgid, com de costum, en el MERCAT DEL LLIBRE, previst pel diumenge 28 d’abril a la Plaça Tomeu Penya.

De tots els actes que inclou el programa, cal resaltar-ne, entre altres, la presentació del llibre “L’ensaïmada : l’espiral del plaer”, de Tomàs Vibot, el mateix dia de Sant Jordi. Això sense deixar de banda tota la resta d’activitats que tenen com a objectiu, fomentar l`hàbit lector i el consum cultural.

Axí mateix, el programa fa menció a altres activitats que tendran lloc més enllà del dia 30 d’abril, i que vénen a ser un apèndix del programa – a esmentar, especialment, l’estrena de l’ESP(L)AI VIU, un espai per lúdic i socioeducatiu per a infants, nins i nines de 7 a 12 anys, una iniciativa del servei de dinamització de l’Ajuntament de Vilafranca a proposta d’una actuació preventiva de l’APIMA del CEIP Es Cremat.

 

Reciente
Visto
Comentado