Santanyí
Cosme Aguiló presenta el seu darrer llibre en el marc de les Festes de Sant Jaume de Santanyí
El pati de la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí va quedar petit per a l’acte de presentació del llibre Estudis de toponímia de les Illes Balears i més enllà, de Cosme Aguiló.
ajsantanyi.net 31/07/2023 - 08:53:04

Cosme Aguiló presenta el seu darrer llibre en el marc de les Festes de Sant Jaume de Santanyí

El pati de la Casa de Cultura Ses Cases Noves de Santanyí va quedar petit per a l’acte de presentació del llibre Estudis de toponímia de les Illes Balears i més enllà, de Cosme Aguiló, emmarcat al programa d'actes de les Festes de Sant Jaume de 2023 de Santanyí. I és que van ser molts els veïnats i amics els que van voler acompanyar al filòleg santanyiner per aquesta nova fita en la seva trajectòria, en aquest cas, com a toponimista. L'obra, és un recull dels articles que Cosme Aguiló ha anat publicant al llarg dels anys en diferents revistes i publicacions, sobre la història dels noms de lloc de les illes.

L’acte, conduït pel nou regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santanyí, Mateu Nadal, i presidit per la batlessa del municipi, Maria Pons, va comptar amb Isabel Vidal com a presentadora. Vidal va establir un col·loqui amb Aguiló amb una sèrie de preguntes per desgranar l’obra, i també la vida, de l'autor. El resultat va ser una conversa distesa i alegre, amb record a tots els qui han influït en la trajectòria de Cosme Aguiló, que va fer passar una gran vetlada als assistents.

Des de l’Ajuntament de Santanyí, en paraules de la batlessa Maria Pons, es va encoratjar a Aguiló a continuar treballant per la cultura al municipi, amb el compromís del consistori a seguir donant suport a tots als qui segueixin les seves passes.

  


Reciente
Visto
Comentado