Reial Club Nàutic de Porto Petro i de la Federació Balear de Piragüisme,
El Teatre Principal es va omplir per l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí al piragüista Marcus Cooper Walz Oro Jocs Olímpics de Rio 2016
Cooper als Jocs Olímpics de Rio 2016, i d’altres medalles guanyades a diferents campionats del món i d’Europa, la Comissió de Distincions i Honors del municipi, va decidir concedir-li aquesta distinció.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/12/2017 - 02:02:00
Per tancar l’acte, un emocionat Marcus Cooper va agrair a tothom l’homenatge i va assegurar que farà tot el possible per dur el nom del “millor municipi del món” al més amunt possible.

L’Ajuntament entrega la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí a Marcus Cooper. El Teatre Principal de Santanyí es va omplir per l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí al piragüista Marcus Cooper Walz. L’acte va ser conduit pel regidor d’Esports, Miquel Vidal, qui va explicar com després de la medalla d’or aconseguida per Cooper als Jocs Olímpics de Rio 2016, i d’altres medalles guanyades a diferents campionats del món i d’Europa, la Comissió de Distincions i Honors del municipi, va decidir concedir-li aquesta distinció.

A més, durant l’acte, i per sorpresa, es va projectar un vídeo amb entrevistes a amics, companys, entrenadors, membres del Reial Club Nàutic de Porto Petro i de la Federació Balear de Piragüisme, parlant de la figura de Marcus Cooper, del que ha suposat per al municipi i per l’esport de les Illes. El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, va ser l’encarregat de posar-li la Medalla d’Or de la Vila de Santanyí, després d’agrair-li la feina feta durant aquests anys i encoratjant-lo a seguir portant el nom del poble allà on vagi.

Per tancar l’acte, un emocionat Marcus Cooper va agrair a tothom l’homenatge i va assegurar que farà tot el possible per dur el nom del “millor municipi del món” al més amunt possible, i que ja té la mirada posada als Jocs Olímpics de Tokio 2020, on espera tenir opcions d’aconseguir una altra medalla: “Que el meu poble em concedeixi aquesta medalla no fa més que donar-me més ganes de seguir entrenant encara més fort per aconseguir noves fites”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado