Será a las 12: 00h en el Espacio 36. La entrada es gratuita.El 22 de marzo.
En Sant Llorenç en el Gastromarket jueves 22 celebran maridaje de Pascua con el cocinero Tomeu Arbona y con el pianista Damià Muñoz
MARIDAJE Gastromusical de PASCUA, a cargo del cocinero Tomeu Arbona y con el acompañamiento al piano de Damià Muñoz. Será a las 12: 00h en el Espacio 36. La entrada es gratuita.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/03/2018 - 15:44:23
En el Gastromarket de Sant Llorenç des Cardassar que se celebrará el jueves, 22 de marzo de 2018, contaremos con un MARIDAJE Gastromusical de PASCUA.

Maridaje Gastromusical de Pascua. En el Gastromarket de Sant Llorenç des Cardassar que se celebrará el jueves, 22 de marzo de 2018, contaremos con un MARIDAJE Gastromusical de PASCUA, a cargo del cocinero Tomeu Arbona y con el acompañamiento al piano de Damià Muñoz. Será a las 12: 00h en el Espacio 36. La entrada es gratuita.

Maridatge gastromusical de Pasqua. En el Gastromarket de Sant Llorenç des Cardassa que es celebrarà dijous, 22 de març de 2018, comptarem amb un MARIDATGE GASTROMUSICAL DE PASQUA, a càrrec del cuiner Tomeu Arbona i amb l'acompanyament al piano de Damià Muñoz. Serà a les 12:00h a l'Espai 36. L'entrada és gratuïta. No us ho perdeu!.

El SICTED entrega varis diplomes de distincions a diferents oficis turístics. Divendres matí, a l'Auditòrium sa Màniga de Cala Millor, el SICTED ha fet entrega d'alguns diplomes de distincions a diferents oficis turístics de la zona costanera llorencina. El SICTED és un projecte de millora de qualitat dels destins turístics promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET), amb el recolzament de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballen amb empreses i serveis turístics amb l'objectiu de millorar l'experiència i satisfacció del turista. Alguns treballadors locals han estat premiats amb aquest diploma per la seva distinció i professionalitat en el sector del turisme, tan present al nostre municipi. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado