Cinc dels vuit joves del projecte PISE aconsegueixen aprofitar el programa
19 de juny finalitzà el programa PISE i per aquest motiu el Departament de Serveis Socials de Manacor va fer entrega dels certificats: Aquest programa ha estat aprofitat per cinc dels vuit joves que l'havien iniciat
Cronomotor Manacor, Bar Mig i Mig s'Estació, Bar Cau de l'Ós, Departament d'Educació, Patronat Municipal d'Esports de Porto Cristo, Punt Verd de Manacor, Brigada Municipal de Manacor, Acadèmia Rafa Nadal.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/06/2018 - 03:21:00
Els programes d’intervenció socioeducativa es troben en el marc de mesures d’atenció a l’alumnat dirigides a compensar les desigualtats en educació, i és una mesura extraordinària destinada a alumnes.

CLOENDA PROJECTE PISE. Cinc dels vuit joves del projecte PISE aconsegueixen aprofitar el programa d’intervenció socioeducativa. El passat dimarts 19 de juny finalitzà el programa PISE i per aquest motiu el Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament va fer entrega dels certificats. Aquest programa ha estat aprofitat per cinc dels vuit joves que l'havien iniciat.

Els programes d’intervenció socioeducativa es troben en el marc de mesures d’atenció a l’alumnat dirigides a compensar les desigualtats en educació, i és una mesura extraordinària destinada a alumnes per als quals s’aconsella una escolarització compartida en alguna part del seu horari lectiu al centre i on es desenvolupi el programa socioeducatiu.

Aquests joves, que tenen entre 14 i 16 anys, dediquen tres dies setmanals a formar-se dins una empresa privada o dins l'administració pública, i així tenen un primer contacte amb el món laboral. Els altres dos dies setmanals els fan al centre escolar que els pertoca (IES Manacor, IES Porto Cristo, IES Mossèn Alcover o CC Sant Francesc d'Assís) i també fan dues hores amb l'educador social de Serveis Socials referent del programa.

Les empreses i departaments municipals formadors d'aquest curs 2017-2018, i als quals l'Ajuntament agraeix l'esforç que han fet, han estat: Cronomotor Manacor, Bar Mig i Mig s'Estació, Bar Cau de l'Ós, Departament d'Educació, Patronat Municipal d'Esports de Porto Cristo, Punt Verd de Manacor, Brigada Municipal de Manacor, Acadèmia Rafa Nadal Sports Centre i Centre de dia de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado