La contadora de contes Margalida Amengual ofereix dues de les històries
A Sant Llorenç: Diumenge 10 de febrer, i dissabtes 16 i 23 de 16 a 19 h. Taller de Màscares de Carnaval. Professor: Sebastià Pocoví; i a les 18h La Rateta presumida i els tres porquets
Places limitades (16 persones). Inscripcions al tel. 971 587373 o al correu [email protected], abans del 8 de febrer. Gratuït. En aquest taller, els nins i les nines faran una màscara per a les festes de Carnaval.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/02/2019 - 09:12:00
La pintaran, decoraran, i ja se’n poden dur la màscara a ca seva. Han de venir amb roba vella, que es pugui embrutar; i també han de dur berenar i aigua.

Diumenge, 10 de febrer, i dissabtes 16 i 23 de febrer, de 16 a 19 h. TALLER DE MÀSCARES DE CARNAVAL. Professor: Sebastià Pocoví. Per a nins i nines de 10 a 17 anys. Places limitades (16 persones). Inscripcions al tel. 971 587373 o al correu [email protected], abans del 8 de febrer. Gratuït. En aquest taller, els nins i les nines faran una màscara per a les festes de Carnaval.

Per això, han de venir amb la imatge pensada de la màscara que volen fer (és bo que duguin un dibuix o una fotografia). Faran la forma, empraran pasta de paper, l’acabaran empaperant i hi podran afegir perruques i detalls. La pintaran, decoraran, i ja se’n poden dur la màscara a ca seva. Han de venir amb roba vella, que es pugui embrutar; i també han de dur berenar i aigua.

Diumenge, 10 de febrer, a les 18 h. LA RATETA PRESUMIDA ELS TRES PORQUETS. Contes amb na Margalida Amengual. Per a nins i nines a partir de 3 anys. Aforament limitat. Gratuït. La contadora de contes Margalida Amengual ofereix dues de les històries més conegudes i estimades per les famílies. Una bona activitat per al capvespre de diumenge. Podeu recollir les vostres entrades (gratuïtes) només el mateix dia a taquilla. No es fan reserves telefòniques.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado