La regidora de Formació i Educació, Alice Weber
20 persones beneficiàries: El Centre de Formació d'Inca ha acomiadat aquest dilluns a l’alumnat que durant un any ha participat de dos programes de SOIB 30 Formació i Ocupació
En total, els dos programes han tengut un cost aproximat de 400.000 euros; finançat pel Fons de Conferència Sectorial, l'Ajuntament d'Inca i la participació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/02/2019 - 08:38:00
nca Instal·la» ha estat un programa en el qual s'ha format a persones desocupades per desenvolupar tasques de manteniment d'instal·lacions hoteleres i allotjaments, aportant polivalència i capacitat.

Finalitzen a Inca dos programes de formació i ocupació amb 20 persones beneficiàries. El Centre de Formació d'Inca ha acomiadat aquest dilluns a l’alumnat que, durant un any, ha participat de dos programes de SOIB 30 Formació i Ocupació. La regidora de Formació i Educació, Alice Weber i el director del SOIB, Pere Torrens, han felicitat als 20 alumnes-treballadors/es per haver aprofitat tots aquests mesos per aconseguir un certificat de professionalitat mitjançant formació i ocupació.

En total, els dos programes han tengut un cost aproximat de 400.000 euros; finançat pel Fons de Conferència Sectorial, l'Ajuntament d'Inca i la participació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB). «Tenim moltes expectatives d’inserció laboral degut a la feina realitzada entre les empreses i el Centre de Formació» ha comentat Weber.

«Inca Instal·la» ha estat un programa en el qual s'ha format a persones desocupades per desenvolupar tasques de manteniment d'instal·lacions hoteleres i allotjaments, aportant polivalència i capacitat de realitzar reparacions de diferent tipus. D'aquesta manera, l’alumnat-treballador ha assolit coneixements d'electricitat, telecomunicacions, llanterneria, calefacció i climatització. Cal assenyalar que la pràctica ha estat una constant en el període formatiu i han col·laborat en reparacions a diferents immobles públics.

El segon programa Formació SOIB 30 ha estat «Inca Online». L'objectiu principal ha consistit en qualificar a l’alumnat per a realitzar tasques de recepció bàsiques en hotels, serveis d'atenció al client, a més de tasques administratives (arxivar, escanejar, digitalitzar...). També s'ha completat la formació amb coneixements d'atenció al client i en llengua anglesa. Tal com s'ha fet a l'altra programa, hi ha hagut un fort component pràctic; fet pel qual han realitzat tasques d'informació, digitalització de documentació municipal, realització d'enquestes de satisfacció, entre altres feines.

Per part del Centre de Formació d'Inca s'ha fet una valoració molt positiva dels dos programes. S'ha pogut assolir els objectius i s'ha donat una formació i unes competències que serviran als participants per augmentar les seves possibilitats d'inserció laboral a llocs on s'ha detectat demanda.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado