El programa ha estat presentat davant els batlles i regidors
El programa La UOM arreu de Mallorca torna a Manacor, en aquesta ocasió integrat per set conferències sobre temes molt diversos, que s'impartiran els mesos de maig i juny de 2019
Les 7 conferències que organitzen el Centre Universitari i la UIB tendran lloc a l'Espai na Camel·la els dimecres 8, 15, 22 i 29 de maig, i 5, 12 i 19 de juny. L'acte de cloenda es farà al Campus de la UIB.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/04/2019 - 11:37:00
Artà, Calvià, Campos, Deià, Esporles, Felanitx, Inca, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Son Servera, Sineu.

Comença la Universitat Oberta per a Majors una altra vegada al Centre Universitari de Manacor. El programa La UOM arreu de Mallorca torna a Manacor, en aquesta ocasió integrat per set conferències sobre temes molt diversos, que s'impartiran els mesos de maig i juny de 2019.

El Centre Universitari de Manacor començà aquesta iniciativa com a municipi pioner l'any 2000, i enguany ja arribarà a vint-i-vuit municipis: Alaró, Alcúdia, Algaida, Artà, Calvià, Campos, Deià, Esporles, Felanitx, Inca, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, Sencelles, Ses Salines, Sineu, Sóller, Son Servera i Valldemossa.

En nom de l'Ajuntament de Manacor hi han assistit Maria Isabel Bauzà, regidora delegada de Polítiques Socials, i Jaume Rigo, gerent del Centre Universitari de Manacor.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de més de cinquanta anys, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. És un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

El programa ha estat presentat davant els batlles i regidors dels municipis que acolliran les conferències d'aquest programa. En nom de l'Ajuntament de Manacor hi han assistit Maria Isabel Bauzà, regidora delegada de Polítiques Socials, i Jaume Rigo, gerent del Centre Universitari de Manacor.

Hi han intervingut la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí; el vicepresident i conseller de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca, senyor Jesús Jurado; el director de la Universitat Oberta per a Majors, doctor Antoni Gamundí; el responsable de Relacions Externes d'El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; i el director del Centre d'Institucions de Balears de CaixaBank, senyor Hilari Llabrés.

Les 7 conferències que organitzen el Centre Universitari i la UIB tendran lloc a l'Espai na Camel·la els dimecres 8, 15, 22 i 29 de maig, i 5, 12 i 19 de juny. L'acte de cloenda es farà al Campus de la UIB el dimecres 26 de juny, al qual els assistents que hagin participat a les conferències hi podran assistir gratuïtament en una excursió i visita organitzada per l'Ajuntament de Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado