També ens volem congratular per formar part del consell d’administració
Volem Manacor estalvia més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixa encarrilada l’arribada de l’aigua potable.
La contribució de Volem Manacor ha estat cabdal, com la de totes les formacions polítiques que conformen la Societat Anònima Municipal, per aconseguir aquesta fita. Cal recordar també, que si s’ha hagut de invertir feina i doblers.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 08/05/2019 - 09:31:00
SAM i haver contribuït al estalvi, tal i com fa el PP, de més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixar encarrilada l’arribada de l’aigua potable.

Volem Manacor estalvia més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixar encarrilada l’arribada de l’aigua potable. Desde Volem Manacor, també ens volem congratular per formar part del consell d’administració de la SAM i haver contribuït al estalvi, tal i com fa el PP, de més d’1 milió de litres d’aigua al dia i deixar encarrilada l’arribada de l’aigua potable.

La contribució de Volem Manacor ha estat cabdal, com la de totes les formacions polítiques que conformen la Societat Anònima Municipal, per aconseguir aquesta fita. Cal recordar també, que si s’ha hagut de invertir feina i doblers en la xarxa d’aigua, ha estat per la deixadesa dels darrers vints anys, dels partits que ens han governat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


11
12
Xisca
Buena lección, sobretodo para que la gente no se quede con el titular y LEA, y segundo demostrando que no es mérito de ningún partido.
Pere
Grande Carles. Jo et votaré.
Vergonyos
Si sempre esteis en contra de tot, i vos absteneu o votau en contra, sou lo pitjor, vaja gent sense dos dits de seny
Alucinado
Pero en serio llegais a estos extremos?? Podemos no habeis hecho nada ni teneis nada que ver con el tema, seguis en la linea de juan palomo
Maria del Lluc
El titular de la noticia más demagógico no puede ser
Asombrada
No entiendo que hacen estos de podemos! Ya se creen que gobiernan ellos! Entre estos y la hinojosa que dios nos pille confesados!
Pedro
falsedades y mentiras! es la forma de hacer política de la izquierda
Toni
Vaya panda de mentirosos y inutiles
Miquel
Buen zasca, que el PP se cree que lo hace todo el
santi
si le duele al PP nuevo zaska carles si si