Enhorabuena campeona !. Nuestro municipio, orgulloso de tus metas.
En la República Checa Marga Fullana se alza con el título de Campeona de Europa categoría Máster ha dejado Sant Llorenç arriba del todo
Fullana ha conseguido el título hoy en la República Checa donde se está disputando este campeonato después de las cinco vueltas al circuito técnico, rápido y espectacular.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/07/2019 - 17:29:32
Marga Fullana Riera no falla. Sant Llorenç luce de nuevo en el mundo por ella. Una vez más, nuestra deportista más internacional ha dejado el listón bien alto. Campeona de Europa de #MTB en la categoría Master!.

Marga Fullana Riera no falla. Sant Llorenç luce de nuevo en el mundo por ella. Una vez más, nuestra deportista más internacional ha dejado el listón bien alto. Campeona de Europa de #MTB en la categoría Máster!.

Fullana ha conseguido el título hoy en la República Checa donde se está disputando este campeonato después de las cinco vueltas al circuito técnico, rápido y espectacular. Este es el segundo de su historia. Enhorabuena campeona !. Nuestro municipio, orgulloso de tus metas.

 

Presentació del projecte Per tercer any consecutiu, l’equip de voluntaris de Batalla de Mallorca es desplaçarà fins a Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera per tal de seguir amb el projecte Espais de la batalla de Mallorca 2017-2022.

El projecte, té l’objectiu d’investigar, localitzar, identificar i protegir els espais i restes materials i arqueològiques del Desembarcament de Bayo a Mallorca l’any 1936.

Per això, l’equip transversal –format per deu voluntaris de diferents universitats (Universitat de les Illes Balears, Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez, Universitat Pompeu Fabra i Universitat de Barcelona) i entre els quals es troben historiadors, arqueòlegs, gestors culturals i periodistes de les Illes Balears i Catalunya– treballaran des del diumenge 28 de juliol fins al divendres 2 d'agost, excavant la zona de Sant Llorenç des Cardassar, concretament al nucli poblacional de Son Carrió.

Els directors, Manuel Aguilera Povedano i Gonzalo Berger Mulattieri, duran a terme la presentació del projecte Espais de la Batalla de Mallorca, el proper dijous, 1 d'agost, a les 20 h a l'Espai 36 de Sant Llorenç des Cardassar.

Participa a Es Vernissage 2019!. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar cerca tot tipus d'artistes 👩‍🎨👨‍🎨per a participar a Es Vernissage 2019, que tindrà lloc el divendres, 9 d'agost, a partir de les 19.00 h al c. Carrerillo, ubicat al centre històric de la localitat.

Aquest acte albergarà art, cultura, música, entreteniment, copes i foodtrucks.

L'únic requisit per a participar és realitzar una obra en viu 🎨, ja que absolutament totes les manifestacions artístiques són vàlides.

Totes les persones interessades s'hauran d'inscriure a l'adreça electrònica [email protected] indicant les següents dades:

-Nom i llinatges

-Telèfon de contacte

-Característiques artístiques

-Espai que es necessitarà per a realitzar l'obra (i per si es volen exposar altres obres)

Cada artista haurà de muntar el seu espai al seu gust. L'Ajuntament posarà a l'abast un punt de llum per a cada paradeta. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado