L’Associació Filatèlica d’Inca organitza any rere any aquesta exposició
L’Associació Filatèlica d’Inca inaugura una exposició dedicada al 45è aniversari del Setmanari Dijous: “Totes les persones que venguin a l’exposició tindran l’oportunitat de poder disposar d’un fullet
A la XLI Exposició Filatèlica Dijous Bo es podrà trobar també la tradicional exposició de segells i de col·leccionisme. A més, l’exposició inclou també una bona mostra dels dibuixos de les Fires, el Dijous Bo.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/11/2019 - 01:58:00
“Aquest esdeveniment s’ha convertit en una cita molt esperada i estimada pels inquers i inqueres, que permet descobrir en família l’interessant món dels segells”, ha destacat el batle Moreno.

L’Associació Filatèlica d’Inca inaugura una exposició dedicada al 45è aniversari del Setmanari Dijous. L’Exposició filatèlica Dijous Bo arriba enguany a la seva quaranta-una edició, amb un especial destinat al setmanari Dijous que va celebrar per setembre el seu 45è aniversari.

“Totes les persones que venguin a l’exposició tindran l’oportunitat de poder disposar d’un fullet sobre la història dels quaranta-cinc anys de vida del setmanari Dijous, una eina important si volem conèixer i saber les modernitzacions d’Inca des de l’any 1974 fins als nostres dies”, ha assenyalat Bartomeu Aloy, president de l’Associació Filatèlica d’Inca.

En aquest sentit, cal destacar que el mata-segells que cada any es fa en el marc d’aquesta exposició també està dedicat al Dijous, així com la targeta postal i el sobre numerat.

En aquest sentit, cal destacar que el mata-segells que cada any es fa en el marc d’aquesta exposició també està dedicat al Dijous, així com la targeta postal i el sobre numerat.

A la XLI Exposició Filatèlica Dijous Bo es podrà trobar també la tradicional exposició de segells i de col·leccionisme. A més, l’exposició inclou també una bona mostra dels dibuixos de les Fires, el Dijous Bo o del setmanari Dijous dels escolars de la nostra ciutat, amb l’objectiu d’acostar la filatèlia als més petits i també als seus familiars.

L’Associació Filatèlica d’Inca organitza any rere any aquesta exposició, amb motiu de la celebració de la Fira de les Fires, el Dijous Bo. L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència del batle d’Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Andreu Caballero; i altres membres del consistori. “Aquest esdeveniment s’ha convertit en una cita molt esperada i estimada pels inquers i inqueres, que permet descobrir en família l’interessant món dels segells”, ha destacat el batle Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado