Inca
L’Ajuntament d’Inca renova el seu compromís amb Sonrisa Médica
El batle d’Inca, Virgilio Moreno, s’ha reunit aquesta setmana amb la gerent de Sonrisa Médica, Marta Barrio, per conèixer de primera mà els projectes que l’associació dur a terme, especialment a l’Hospital Comarcal d’Inca.
ajinca.net 18/09/2020 - 14:17:40
L’Ajuntament d’Inca renova el seu compromís amb Sonrisa Médica

El batle d’Inca, Virgilio Moreno, s’ha reunit aquesta setmana amb la gerent de Sonrisa Médica, Marta Barrio, per conèixer de primera mà els projectes que l’associació dur a terme, especialment a l’Hospital Comarcal d’Inca. A la trobada va assistir també el regidor de Participació, Andreu Caballero; la regidora de Salut, Antònia Maria Sabater; i la coordinadora de Joventut i Participació, Simona Payeras. 

El Consistori inquer col·labora amb Sonrisa Médica des de l’any 2015, la qual desenvolupa un programa d’actuacions de pallassos i pallasses a l’Hospital Comarcal d’Inca. Els pallassos Toribia Molécula i Professor SinTesis intervenen a l’hospital cada setmana de forma ininterrompuda per poder acompanyar als pacients i familiars per tal d’assolir un estat emocional adequat per fer front a l’hospitalització. També alleugeren la tensió inherent a l’entorn hospitalari i ajuden que el personal també se senti més còmode amb un estat d’ànim positiu. 

“Des de l’any 2015 mantenim una estreta col·laboració amb Sonrisa Médica i esperam poder seguir col·laborant molts anys més amb ells, ja que desenvolupen una tasca molt important a l’Hospital Comarcal d’Inca, ajudant als malalts a fer la seva hospitalització més amena”, assenyala Moreno. 
 
 
Reciente
Visto
Comentado