EL Pi
Tolo Gili, escollit nou president d’El Pi a Balears
La candidatura “Junts hi guanyem” és la més votada del V Congrés de la formació que s’ha celebrat avui a Campanet.
el-pi.com 27/09/2021 - 09:05:12
Tolo Gili, escollit nou president d’El Pi a Balears
 
La candidatura “Junts hi guanyem” és la més votada del V Congrés de la formació que s’ha celebrat avui a Campanet
 
El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS ha celebrat avui a Campanet el V Congrés de Balears, on Tolo Gili ha estat elegit nou president de la formació. L’acompanyaran com a vicepresidents, Xisca Mora i Jaume Monserrat per Mallorca, Lucia Ribas per Eivissa, i Toni Bosch per Menorca.
 
El Congrés ha comptat amb la presència de més de 160 persones. La llista “Junts hi guanyem” ha tingut prop de 300 vots, és a dir, ha comptat amb el suport del 56,71%. El nou president ha agraït el suport dels afiliats i ha explicat que “la divisió del partit no era una qüestió ideològica sinó interna”, per això ha assegurat que “a partir del dilluns començarem a fer feina, el més important és que ens reintegrem tots i tirem endavant.”
 
Gili ha assenyalat que hi haurà un canvi de direcció “un equip que només s’encarregarà de la direcció del partit i no ocuparan càrrecs públics. La funció de la nova executiva serà dirigir internament el partit i estructurar-lo.” El nou president ha incidit en la importància que té un projecte com El Pi, “aspirem a ser un partit important que representem un espai polític molt important. Les formacions regionalistes tenen ara més presència i El Pi és una eina per a fer créixer a les Illes Balears.”
 
 
Reciente
Visto
Comentado