Felanitx
La remodelació del Passeig Joan Estelrich de Felanitx estarà enllestit en un mes
S'ha realitzat una millora de serveis, accessibilitat i reurbanització des del carrer Bellpuig fins al Rocaberti.
felanitx.org 28/06/2022 - 20:54:16

La remodelació del Passeig Joan Estelrich de Felanitx estarà enllestit en un mes.

S'ha realitzat una millora de serveis, accessibilitat i reurbanització des del carrer Bellpuig fins al Rocaberti.

Aquest matí el batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha visitat les obres del Passeig Joan Estelrich, una reforma integral que donarà un aire d'embelliment a la zona fent-la més accessible. El passeig tindrà doble sentit de circulació i places d'aparcament a ambdós costats amb jardineres i voravies.

El projecte que es va presentar als felanitxers i felanitxeres, ara farà un any, contemplava convertir els carrils laterals en amplies voreres per a vianants i ampliar la franja de les pasteres per tal de destinar aquesta franja a usos mixtes: accés a les portasses, placetes i àrees per plantació arbustiva.

El batle de Felanitx Jaume Monserrat ha manifestat «es pretén que es redueixi la circulació, que els vehicles que normalment transiten per aquest passeig ho facin a manco velocitat, hem de recordar que estam devora una escola. Hi haurà el mateix sentit de circulació com fins ara, doble circulació i dues línies d'aparcament. Es vera que hi havia una sèrie de vehicles a l'interior, que és el que ara, serà un espai urbà lliure de cotxes» Monserrat ha afegit «pel que fa al desnivell de la voravia entre el passeig i el carrer Bellpuig, ben igual que a la resta d'enllaços amb altres carrers dels costats que conflueixen amb el passeig, es resoldrà anivellant l'asfalt actual»

Es preveu que les obres finalitzin en aproximadament un mes. S'ha renovat la xarxa de pluvials i sanejament, a més de la xarxa d'enllumenat i aigua potable. El pressupost de l'obra és d'aproximadament 496.000€ amb IVA a més de la gestió de residus.

 

Reciente
Visto
Comentado