Gloria Ferrari ha estat elegida com a candidata d’El PI
Gloria Ferrari és la candidata d’El Pi a Inca és la primera vegada que es presenta a unes eleccions i ho fa per aportar idees noves i renovades
Ferrari es presenta a unes eleccions i ho fa per aportar idees noves i renovades. “Des de petita he tengut curiositat per la política i tenc clar que he de fer feina per millorar Inca”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/04/2023 - 03:47:00
Sempre m’ha agradat l’administració i la gestió pública. Ja de petita vaig encaminar els meus estudis en això: dedicar-me a l’administració i a l’assessoria, sempre vinculada al món polític”, ha explicat Ferrari al seu discurs

Gloria Ferrari és la candidata d’El Pi a Inca. Ferrari està confeccionant unes llistes amb perfils molt diferents i amb moltes cares noves que arriben per primera vegada a la política. Gloria Ferrari ha estat elegida com a candidata d’El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a la batlia d’Inca.

Aquesta és la primera vegada que Ferrari es presenta a unes eleccions i ho fa per aportar idees noves i renovades. “Des de petita he tengut curiositat per la política i tenc clar que he de fer feina per millorar Inca”.

Ferrari ha estat acompanyada pels candidats d’El Pi al Govern de les Illes Balears i al Consell de Mallorca, Josep Melià i Antoni Salas, pel president del partit, Tolo Gili, i altres membres de la formació.

Sempre m’ha agradat l’administració i la gestió pública. Ja de petita vaig encaminar els meus estudis en això: dedicar-me a l’administració i a l’assessoria, sempre vinculada al món polític”, ha explicat Ferrari al seu discurs. “Tenc molts referents polítics a la meva família: el meu padrí va ser batle molts d’anys -Antoni Pons-, i més recentment la meva tia Lina Pons és diputada al Parlament.

Els tenc com a referents, però vull marcar el meu perfil propi”, ha dit. A més, Ferrari està fent feina per crear una llista totalment renovada, amb cares joves i amb perfils de sectors diferents.

“Inca necessita millores: més neteja, més seguretat i agilitzar els processos burocràtics”, ha insistit Ferrari. “El que puc assegurar és que si soc batlessa d’Inca vull escoltar els inquers, les associacions, les empreses, els comerços… Inca és la seva gent, els seus comerciants, i tots mereixen ser escoltats”, ha sentenciat Ferrari. "Vull que torni l'orgull inquer, perquè jo me sent orgullosa de ser inquera", ha destacat.

Ferrari ha estat acompanyada pels candidats d’El Pi al Govern de les Illes Balears i al Consell de Mallorca, Josep Melià i Antoni Salas, pel president del partit, Tolo Gili, i altres membres de la formació.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
pedro
y dale con Inca