Amb aquest esdeveniment començam la temporada alta del nostre municipi
Inca: «La música serà el vehicle conductor de les Fires, hem programat més de 50 espectacles que ompliran les places i els carrers de música»
Així mateix, el Mercat Medieval ocuparà el centre del poble i a més es celebrarà la tercera edició del Rata-Market i la mostra de Cuines de Món. "Les més de 200 activitats que es podran trobar a Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/10/2018 - 08:45:00
La Segona Fira, la Fira de l'Oci, serà el dia 27 d'octubre, posa l'accent de nou en l'esport, però també en la música. La principal novetat és la I Fira de la Música, però també es podrà gaudir de la Fira.

La música serà la protagonista del programa de les Fires d’Inca. La seu de l’Escola Municipal de Música i Dansa Antoni Torrandell ha acollit la presentació de les Fires d’Inca 2018. El Batle, Virgilio Moreno i la regidora de Fires i Dijous Bo, Antònia Sabater, acompanyats per altres membres del Consistori i representants de les entitats socials i esportives del municipi han presentat els actes d’enguany. «La música serà el vehicle conductor de les Fires, hem programat més de 50 espectacles que ompliran les places i els carrers de música», ha comentat Sabater. Durant tres caps de setmana, la ciutat acollirà més de 20.000 persones, segons les previsions de l’organització. Durant l’acte s’ha tengut un record especial per les víctimes i els afectats del Llevant de Mallorca, amb qui s’ha solidaritzat el Consistori inquer.

«Amb aquest esdeveniment començam la temporada alta del nostre municipi, i per aquesta raó, de nou, plantejam un esdeveniment que manté l'essència de trobada d'inquers i visitants», ha dit Moreno. També, s'ha posat especial èmfasi a introduir novetats per atreure a nous públics i a mantenir tots aquells esdeveniments que són l'essència de les Fires.

Amb aquests objectius s'ha elaborat un programa «equilibrat» per tal de fomentar-ne la participació. «Volem aprofitar aquest flux de gent, per oferir-li: mercat, festa, espectacle, cultura, teatre, esport, circ, gastronomia... la majoria organitzats directament per l'Ajuntament i molts d'altres amb participació de les diferents associacions i entitats de la ciutat», ha comentat Sabater. A més, poder comptar amb una completa oferta comercial i de restauració, segons, l'organització fan més atractives les Fires d'Inca.

La Primera Fira, la Fira de la Terra, continua amb la promoció del benestar i de les activitats mediambientals. Dins aquesta temàtica la mostra Salut i Ecologia, la Nit del Vi a Inca, la Fira del Reciclatge i la trobada de Cossos d’Emergència. La Segona Fira, la Fira de l'Oci, serà el dia 27 d'octubre, posa l'accent de nou en l'esport, però també en la música. La principal novetat és la I Fira de la Música, però també es podrà gaudir de la Fira de Ciència i Tecnologia, la mostra Pa i Coses o la quarta edició del Leatherfest.

La Tercera Fira, la Fira de l'Art es realitzarà el cap de setmana del 3 de novembre. La principal novetat serà l’Acoustic’Art Zone un lloc musical per a tothom. Així mateix, el Mercat Medieval ocuparà el centre del poble i a més es celebrarà la tercera edició del Rata-Market i la mostra de Cuines de Món. "Les més de 200 activitats que es podran trobar a Inca durant tres caps de setmana, són fruit de la tasca de l'àrea de Fires i Dijous Bo amb la col·laboració de tots els departaments de l'Ajuntament, per això només falta fer una crida a la participació perquè tant els inquers com els visitants, de ben segur, ho gaudiran tot el cap de setmana", ha dit Moreno.

Des de l'Ajuntament mitjançant la web www.dijousbo.com i les xarxes socials, s'anirà donant informació al minut sobre els esdeveniments i la localització d'aquests. "La idea és que tant de manera física amb el programa de festes com de manera virtual, tothom pugui consultar el programa d'activitats o conèixer peculiaritats sobre les Fires d'Inca", ha explicat Sabater.

A banda, s’ha creat un programa que recull totes les activitats infantils dels 3 caps de setmana amb el títol: Firetes d’Inca. “Volem que els més petits comencin a tenir aquest sentiment de festa que ens provoquen les fires i que, a més, participin”, ha explicat Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado