Bàrbara Miquel, Óscar Cabrera i Asier Sánchez, executaren a la Marimba
7 d'abril 7,30 de l'horabaixa a s'Agrícola alumnes d'entre 12 i 16 anys del Conservatori de Música de Manacor ens oferiren un interessant i variat mostrari d'algunes de les obres que formen part del pla d'estudis
Jordi Pedrals, Joan Albert Garau, Tonina Galmés, Marc Simarro, Adrià Gili i Bàrbara Moragues interpretaren al piano peces de Mendelssohn, de Bartok, de Hulau i de Haydn.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/04/2019 - 10:57:00
I, finalment, Francesca Sureda, a la flauta i Toni Joan Martí a la guitarra per interpretaren l’entreacte de jaques Ibert, per acabar, Francesca Sureda interpretà i el primer moviment del concert per arpa.

ACTUACIÓ A S'AGRÍCOLA DE MÚSICS DEL CONSERVATORI DE MÚSICA DE MANACOR. Diumenge, 7 d'abril, a les 7,30 de l'horabaixa, a la sala d'exposicions de s'Agrícola, alumnes d'entre 12 i 16 anys del Conservatori de Música de Manacor, ens oferiren un interessant i variat mostrari d'algunes de les obres que formen part del pla d'estudis del conservatori.

Jordi Pedrals, Joan Albert Garau, Tonina Galmés, Marc Simarro, Adrià Gili i Bàrbara Moragues interpretaren al piano peces de Mendelssohn, de Bartok, de Hulau i de Haydn. Bàrbara Miquel, Óscar Cabrera i Asier Sánchez, executaren a la Marimba peces d'Alice Gómez, de Karen Erwin i de Schuman.

Pau Roca al contrabaix, va tocar una sonata de Marcello, Miquel Aristondo i Tomeu Bassa, interpretaren a la trompeta una composició de Salvador Brotons i Teleman. Vicenç Pérez i Joan Llinàs, ambdós clarinetistes.

Pau Roca al contrabaix, va tocar una sonata de Marcello, Miquel Aristondo i Tomeu Bassa, interpretaren a la trompeta una composició de Salvador Brotons i Teleman. Vicenç Pérez i Joan Llinàs, ambdós clarinetistes, tocaren el primer i el tercer motiu del concert per a clarinet de C. Stamitz.

I, finalment, Francesca Sureda, a la flauta i Toni Joan Martí a la guitarra per interpretaren l’entreacte de jaques Ibert, per acabar, Francesca Sureda interpretà i el primer moviment del concert per arpa i flauta de Mozart. Els acompanyaments de Piano anaren a càrreg del professor del conservatori de Manacor Toni Rian.

Una magnífica vetlada oferida per aquests músics joveníssims del Conservatori de Música de Manacor que s'Agrícola, amb la col·laboració dels professors i de Jaume Tomàs, el seu director, té previst repetir en properes ocasions dins la seva programació musical.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado