PP
El PP denuncia que l'esquerra "proposi limitar cotxes després d'anys al govern sense haver començat ni l'estudi de càrrega"
Núria Riera: "L'únic que va fer Cladera és donar permís a Sánchez per llevar 230 milions d'euros als mallorquins del conveni de carreteres"
pp.es 12/06/2024 - 13:36:46

El PP denuncia que l'esquerra "proposi limitar cotxes després d'anys al govern sense haver començat ni l'estudi de càrrega" 

La portaveu del Grup del Partit Popular en Consell de Mallorca, Núria Riera: "L'únic que va fer Cladera és donar permís a Sánchez per llevar 230 milions d'euros als mallorquins del conveni de carreteres" 

El grup del Partit Popular en el Consell de Mallorca denuncia que ahir l'esquerra presentés una proposta per limitar els cotxos a Mallorca al Parlament després "d'haver governat vuit anys i no haver fet res ni han tengut intenció de fer res". 

La portaveu popular, Núria Riera, ha explicat que "quan l'equip popular va arribar no hi havia cap passa feta per fer realitat aquesta proposta i ahir al parlament varen presentar un "copia i pegar" de la feta per al PP Eivissa al Consell d'Eivissa". "Seria fantàstic haver arribat al Consell amb l'informe de càrrega que Cladera ja va prometre, però no ho va executar". 

Núria Riera ha dit que "l'equip de govern ho té clar i si s'ha de regular, es regularà i es prendran mesures valentes, però no sense abans tenir les dades tècniques de l'estudi de càrrega ja encarregat. 

Conveni de carreteres

Riera ha mostrat el suport al president, Llorenç Galmés "que des del primer dia fa el possible per tornar als mallorquins el conveni de carreteres que ens va llevar Pedro Sánchez amb Cladera i Armengol com còmplices". "Fa uns dies Galmés amb el Govern de les Illes Balears va demanar una reunió amb la vicepresidenta, María Jesús Montero per negociar el conveni", ha afegit. 

La portaveu popular s'ha demanat "on queda defensar als mallorquins per part de Cladera i Armengol". "Una vegada més Sánchez dona l'esquena a Mallorca, que està més ocupat enviant cartes episcopals i firmant amnisties, que atenent els ciutadans". 

Per concloure, ha destacat que "a la moció popular de reclamar aquest conveni a Madrid, Cladera va votar que sí" i ha reclamat que "si pinta alguna cosa al seu partit que ho demani o ho pot intentar Armengol que s’asseu al Congrés dels Diputats com a presidenta". 

La proposta de la Princesa Leonor com a Filla Adoptiva de Mallorca

D'altra banda, ha recordat al PSIB que "en el ple de demà tenen l'oportunitat de reflexionar sobre el bloqueig que estan fent al nomenament de la Princesa Leonor com a Filla Adoptiva de Mallorca".

Núria Riera ha qualificat de "falta de respecte institucional i que la seva actitud suposa la politització de les institucions, ja que no hi ha cap raó de fons per a impedir la proposta". "Posen excuses com la filtració del nom, quan també s'han conegut altres noms de premiats".

La portaveu ha dit que suposa un "precedent perillós perquè noltros mai hem vetat les seves propostes". Així mateix, ha ressaltat que han de "donar explicacions als mallorquins i a la Casa Reial sobre aquesta incoherent postura".

 

Reciente
Visto
Comentado