Activitats a Porto Cristo, s’Illot i Cales de Mallorca. Els nuclis costaners
"Nit de les Ànimes": Aquesta iniciativa, que es durà a terme tant al nucli de Manacor com a Porto Cristo, s’Illot i Cales de Mallorca. del 30 d'octubre fins al 17 de novembre
Programació a Manacor: El 31 d’octubre, la plaça dels Pares Creus i Font i Roig acollirà la representació teatral "Nit de les Ànimes", acompanyada d'una degustació de bunyols, a partir de les 18 h.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/10/2024 - 16:05:40
La programació es clourà el diumenge 17 de novembre amb una activitat organitzada per la Institució Pública Antoni M. Alcover dedicada a la reflexió literària. A les 11 h, es durà a terme la passejada

L'Ajuntament de Manacor celebra la "Nit de les Ànimes". L'Ajuntament de Manacor es prepara per celebrar la "Nit de les Ànimes". Aquesta iniciativa, que es durà a terme tant al nucli de Manacor com a Porto Cristo, s’Illot i Cales de Mallorca, oferirà una sèrie d’activitats lúdiques i educatives per a totes les edats, des del 30 d'octubre fins al 17 de novembre de 2024.

Programació a Manacor: El 31 d’octubre, la plaça dels Pares Creus i Font i Roig acollirà la representació teatral "Nit de les Ànimes", acompanyada d'una degustació de bunyols, a partir de les 18 h. Aquesta jornada comptarà amb la participació de l'Associació Cultural Font i Roig.

Dia 2 de novembre, els més petits i les seves famílies podran participar en tallers creatius. Al matí, de 11 h a 13 h, tendrà lloc el Taller de rosaris ensucrats a càrrec de la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Dia 2 de novembre, els més petits i les seves famílies podran participar en tallers creatius. Al matí, de 11 h a 13 h, tendrà lloc el Taller de rosaris ensucrats a càrrec de la Institució Pública Antoni M. Alcover. El capvespre, de 16 h a 17.30 h, es realitzarà el Taller de fanalets, a càrrec de la Fundació Mallorca Literària, seguit de l'activitat de contacontes "Les ànimes de les rondalles" a partir de les 17.30 h.

La programació es clourà el diumenge 17 de novembre amb una activitat organitzada per la Institució Pública Antoni M. Alcover dedicada a la reflexió literària. A les 11 h, es durà a terme la passejada literària "Literatura i mort" al cementeri de Son Coletes.

Activitats a Porto Cristo, s’Illot i Cales de Mallorca. Els nuclis costaners també formaran part d’aquesta festivitat. A Porto Cristo, les activitats començaran el 30 d’octubre amb el Taller de rosaris, seguit de l’elaboració de panellets l'1 de novembre. El mateix dia, tendrà lloc l'espectacle familiar "Bruixeria, ànimes i alegria", un espectacle itinerant amb éssers màgics que asseguren diversió a tota la família.

A s’Illot, el 30 d’octubre es farà el Taller de rosaris i l'1 de novembre, a la plaça del Llop, es podrà gaudir de l’espectacle "Bruixeria, ànimes i alegria". Finalment, a Cales de Mallorca, el 31 d’octubre, els infants podran participar del Taller de fanalets i del club artístic "Nit de les Ànimes", que es farà al Centre Cívic.

Inscripcions i informació. Algunes activitats requereixen inscripció prèvia, que es podran realitzar a través del portal http://enviumanacor.com. Les activitats estan dissenyades per fomentar la participació familiar i l’aprenentatge.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado