COMUNICAT
TANCAMENT D’UN CENTRE DE SERVEIS SOCIALS A PALMA
Davant la decisió de l’ajuntament de Palma de no permetre el retorn dels serveis socials municipals a la oficina de la plaça Espanya
cgtrabajosocial.es 19/09/2024 - 12:00:00

COMUNICAT PEL TANCAMENT D’UN CENTRE DE SERVEIS SOCIALS A PALMA

Davant la decisió de l’ajuntament de Palma de no permetre el retorn dels serveis socials municipals a la oficina de la plaça Espanya un cop finalitzin les obres de millora que s’estan realitzant i dedicar-la a oficina de la Policia el Col·legi Oficial de Treball Social de les Illes Balears comunica:


  1. La preocupació i el desacord pel tancament d’un equipament de serveis

socials obert a la plaça Espanya fa gaire bé un quart de segle.

  1. La solidaritat amb els Treballadors i Treballadores Socials i que continuen atenent als ciutadans de Palma, patint les dificultats d’haver de deixar el lloc de feina mentre es fan obres de millora, i que ara reben aquesta noticia.

  2. Remetre carta al Batle de Palma on li demanem que aturi aquesta decisió i faci compatible el que hagi ubicació de la Policia Local al parc de ses Estacions sense haver d’engegar els serveis socials de la seva ubicació.

  3. Remetre carta a la Secretària General del Partit Popular, Sandra Fernández (anterior Regidora i Consellera de Serveis Socials) , per demanar-li la seva mediació davant el menyspreu públic que fa la corporació municipal al conjunt dels serveis socials amb aquesta decisió.

Reciente
Visto
Comentado